ATM Decor

Mobila bucatarii

Bucatarie la comanda Bacau

Te incanta ideea unei bucatarii moderne sau practice?
Elegante sau rustice?
Indiferent de alegere, ATM Decor te ajuta sa creezi din bucataria ta, un spatiu care sa-ti reflecte personalitatea. Mobila bucatarii va fi util compartimentata si primitoare, in toate culorile care te incanta.
In portofoliul nostru, gasesti multe proiecte de mobila pentru bucatarie, deoarece clientii aleg sa realizeze mobila acesteia exact pe dimensiunile spatiului dispus si in functie de nevoi. Astfel, realizam seturi bucatarie, dulapuri bucatarie, coltare bucatarie, seturi masa, mese, scaune, mese bar, scaune bar. Dar si dulapuri colt, corpuri cu sertare, rafturi, dulap perete, vitrine perete, set masa, insule, masca chiuveta, masute, vitrine. Consolă, dulapuri pentru aparate încorporate, dulap sac marfa, blaturi, echipamente horeca, masa cu holita superioara sau orice altceva ai nevoie – la comanda.

Orice dorinta pe care o aveti, noi o putem transforma, iar atunci cand este nevoie de completari,venim si cu idei frumoase.
De asemenea, realizam si mobila pentru bucatarii profesionale din spatii comerciale, conforme cu reglementarile in vigoare. Mobila pentru hoteluri, restaurante, pizzerii, patiserii, cafenele baruri, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii, spitale, cofetarii si catering.
Calitatea este ceea ce ne defineste. Varietatea noastra de experiente, cumulate in urma proiectelor finalizate, ne determina sa indeplinim cu succes particularitatile oricarui decor dorit.

Bucatarie la comanda Bacau
Bucatarie la comanda Bacau

Urmarim ca pentru fiecare mobila pentru bucatarie realizata sa oferim clientului functionalitati multiple si o experienta, cat mai placuta in bucatarie.
Iti recomandam sa alegi proiectarea si realizarea unui mobilier din lemn masiv, la comanda, pentru o bucatarie placuta.
Oferim garantie 2 ani, pentru toate piesele de mobilier, create indiferent de materialul din care sunt facute din lemn masiv, PAL, MDF. 
Oferim 5 ani garantie pentru mobila facuta din feronerie.